fbpx
+36 52 557 140 mail@scada-group.hu

Történetünk

Ismerje meg a SCADA Group cégcsoport színes, előremutató történetét!

Alapítás. A SCADA Kft.-t két, több évtizedes olajipari tapasztalattal bíró mérnök, Papp Zoltán és Tornyi László alapította 1995-ben azért, hogy ipari termelő vállalatok számára irányítástechnikai, mérnöki szolgáltatásokat nyújtsanak.

Indulás. A fő profilt kezdetekben az olaj-, gáz- és finomvegyipar technológiai sorainak folyamatszabályozása, automatikus működtetése, folyamatoptimalizálása és az adatok gyűjtése jelentette.

Minőségirányítási rendszer. 2000-ben vezettük be a jelenleg is érvényben lévő ISO-9001:2000 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert, melyet először 2001-ben tanúsított a TÜV Rheinland Europa.

Divíziók. Megrendelőink egyre több és összetettebb feladattal bízták meg cégünket. Hogy magas színvonalon szolgálhassuk ki őket, bővítettük szakembereink számát és az egyes tevékenységeknek külön divíziókat hoztunk létre.

Bővülés. Hogy az egész országban gyors, hatékony automatizálási szolgáltatást nyújthassunk, tovább növeltük erőforrásainkat. 2014-re 100%-os tulajdonrészt szereztünk az ugyancsak ipari automatizálással foglalkozó budapesti ICCS Kft.-ben.

SCADA Group. A SCADA Kft. és az ICCS Kft. 2016-ban egységes arculattal, SCADA Group cégcsoportként jelent meg a piacon.